Clàssicampert

Clàssicampert 2016. Font:
Vilafranca del Penedès
Diumenge, 06/11/2016

Concert a Vilafranca del Penedès en benefici d'Ampert, entitat que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts de càncer de l'Alt Penedès.

L'associació Ampert, celebrarà la 6a edició del Clàssicampert, concert solidari de música clàssica en benefici de les persones malaltes de càncer a l'Alt Penedès, el diumenge 6 de novembre, a les 19:00 hores, a l’Auditori municipal de Vilafranca del Penedès.

En aquesta edició actuaran: Conrad Setó, piano; Giuseppe Costa, acordió; Berenguer Montserrat, orgue; Trio Vinea; Sergi Raya, harmònica; Els Vinardells; Polifònica de Vilafranca, i Montse Ríos, pianista.

La presentació de l’acte anirà a càrrec del vilafranquí Toni Regueiro.

L'accés és lliure amb un donatiu de 10 €uros. Es pot col·laborar amb la Fila 0 fent un ingrés al compte corrent de CaixaBank número: ES22 2100 0033 1502 0075 1227.

Ampert és una associació sense ànim de lucre, que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts de càncer de l'Alt Penedès, proporcionant-los un servei de transport diari fins a l'ICO Institut Català d'Oncologia-Hospital Duran i Reynals.

Data: 

Diumenge 06 nov

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
ampert@ampert.org
Organitzador: 
Ampert