'Coblism 2': concert inaugural de la proclamació de Sant Cugat del Vallès com a Capital de la Sardana

Detall d'un micròfon en un escenari com a representació del concert 'Coblism 2'. Font: Llicència CC Unsplash
Sant Cugat del Vallès
Dissabte, 18/03/2023

Emmarcat en la jornada d'inauguració a la població vallesana, es podrà gaudir de l'espectacle 'Coblism 2', una proposta innovadora que fusiona la cobla amb la música electrònica.

El dissabte 18 de març, a les 18.30 h de la tarda, el Teatre - Auditori de Sant Cugat s'omplirà de música amb el concert inaugural de la jornada de proclamació del municipi com a Capital de la Sardana, un títol atorgat per la Confederació Sardanista de Catalunya. L'espectacle és 'Coblism 2', el qual explora la modernització de la cobla i la fusió d'aquesta amb estils de música actuals, com és l'electrònica, de la mà del DJ Raph Dumas i la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

El concert és una aposta per promoure la tradició i la vitalitat de la cobla des d'un punt de vista que trenca esquemes. A més de la música, l'acte inaugural també compta amb dansa contemporània, gràcies a la participació de les ballarines de la companyia CobosMika, que també picaran l'ullet als balls tradicionals catalans. L'accés al concert és gratuït i obert per a tots els públics, però és necessari reservar prèviament l'entrada.

Data: 

Dissabte 18 març

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Confederació Sardanista de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@confsardanista.cat