Coeducant en el pati. Intervenció educativa per a la igualtat

Cartell del curs 'Coeducant en el pati. Intervenció educativa per a la igualtat'
Barcelona
Dimarts, 02/10/2018 fins Divendres, 05/10/2018

L'Escola EFA organitza el curs 'Coeducant en el pati. Intervenció educativa per a la igualtat'. Es realitzarà del 2 al 16 d'octubre, a Barcelona.

L'Escola EFA és l'escola de formació de l'Acellec (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura). De setembre a desembre de 2018 ofereix a professionals del lleure i l'educació cursos subvencionats pel Consorci de la Formació Continua de la Generalitat de Catalunya. Són formacions presencials, que es realitzen a Manlleu, Rubí, Vilafranca del Penedès i Barcelona.

Un d'aquests cursos és 'Coeducant en el pati. Intervenció educativa per a la igualtat'. Es realitzarà els dies 2, 4, 9, 11 i 16 d'octubre, de 17.00 a 21.00 hores, a Barcelona.

La perspectiva de gènere porta a mirades àmplies que poden fer veure situacions i conflictes que necessiten intervenció educativa per a la igualtat. Aquest curs permetrà actuar com educadors/ores i identificar actituds poc respectuoses i abusives, però normalitzades. Anirà a càrrec de Blanca Pascual, formadora, especialista en expressió i didàctica del moviment, actriu i directora d'activitats de Lleure Educatiu.

El curs s'adreça a persones que volen adquirir i/o millorar els coneixements sobre la construcció de la identitat de gènere i l’establiment de relacions entre iguals amb eines pràctiques i aplicables al lleure i a l'educació. Les persones interessades ja s'hi poden inscriure.

Data: 

Dimarts 02 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@escolaefa.cat
Organitzador: 
Escola EFA