Com dissenyar i gestionar projectes?

L’objectiu és aprendre a elaborar i gestionar projectes, millorant la seva redacció, explicant les activitats que es faran i fent que quedin més clars els objectius. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dimarts, 24/03/2020 fins Dilluns, 20/04/2020
(En línia)

El 24 de març, Suport Tercer Sector engega aquest curs en línia sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Del proper dimarts 24 de març al dilluns 20 d’abril, Suport Tercer Sector organitza el curs en línia ‘Com dissenyar i gestionar projectes?’.

La formació té una durada de 12 hores i l’objectiu és aprendre a elaborar i gestionar projectes, millorant la seva redacció, explicant les activitats que es faran i fent que quedin més clars els objectius.

El primer mòdul abordarà aspectes com el procés de planificació, tècniques de diagnòstic, captació de fons públic i la definició del projecte.

El segon mòdul es centrarà en temes com la descripció general i justificació del projecte, el marc de referència, els destinataris i la ubicació on s’inscriu i l’organització, el funcionament i la metodologia d’aquest.

El curs s'adreça a persones voluntàries d'entitats que vulguin millorar la redacció dels seus projectes o de la seva planificació i avaluació.

La formació és gratuïta per a persones voluntàries o membres d'entitats i es poden inscriure a través del formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 24 març

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
infosuport@fundesplai.org
Organitzador: 
Suport Tercer Sector