Taller per fer el Balanç Social i impulsar l’ESS

L’objectiu és entendre com funciona l’eina tecnològica, per saber quines dades es demanen i conèixer les principals novetats d’enguany. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 10/06/2019

El 10 de juny, Coòpolis organitza la formació a l’Escola Lliure El Sol, Barcelona.

El proper dilluns 10 de juny a les 16.00 h, Coòpolis, juntament amb la Comissió Balanç Social de la XES, organitzen el taller pràctic ‘Com ensenya el cor? Taller per fer Balanç Social i Impulsar l’ESS’.

El Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària és una eina de rendició de comptes i avaluació d’impacte social, ambiental i de bon govern.

El principal motiu per dur-lo a terme és ser reconegut com a projecte vinculat a l’economia social i solidària i per entrar a formar part del Mercat Social Català.

El Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària també és important per poder avaluar l’impacte i la transformació social dels projectes de l’entitat i comunicar millor els principis i valors de l’entitat.

L’objectiu del taller és entendre com funciona l’eina tecnològica, per saber quines dades es demanen i per conèixer les principals novetats d’enguany.

La sessió va dirigida a qualsevol organització que tingui dubtes sobre com fer el Balanç Social i les entitats que necessitin una empenta en aquest tema.

La formació compta amb el testimoni de dues organitzacions que fan el balanç any rere any, perquè comparteixin la seva experiència.

Per assistir al taller, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 10 juny

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop