Com fer el càlcul de l’aplicació del 70% dels ingressos al compliment de les finalitats fundacionals

Un dels objectius és diferenciar les despeses necessàries de les despeses fundacionals. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 12/12/2018

La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza aquest curs per ajudar les fundacions a aplicar almenys el 70% de les rendes i els ingressos al compliment de les finalitats de la fundació.

El proper dimecres 12 de desembre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘Com fer el càlcul de l’aplicació del 70% dels ingressos al compliment de les finalitats fundacionals’.

Dirigit a direccions, gerències i professionals de l’àrea econòmica i d’administració de les fundacions l’objectiu del taller és conèixer la tècnica per calcular correctament l’aplicació d’almenys el 70% dels ingressos i les rendes obtingudes a les finalitats fundacionals.

També es vol aconseguir diferenciar les despeses necessàries de les despeses fundacionals i treballar de forma pràctica amb casos reals.

El curs està impartit per Pere Tarrés, economista i màster en direcció de fundacions i associacions, col·laborador del Bufet Bergós.

El preu de la inscripció són 40€ per fundacions associades a la CCF i 80€ per fundacions no sòcies. Per inscriure’t cal emplenar el formulari d’inscripció i fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502.

Data: 

Dimecres 12 des

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat