Com fer funcionar el bar de l’entitat amb una eina de programari lliure

Fotografia d'un cafè. Fotografia de l'usuari Candyt Power de Flickr. Llicència d'ús CC BY-NC-ND 2.0
Barcelona
Dimecres, 26/06/2019

En aquesta xerrada s’explicarà com es gestiona el cafè de la Lleialtat Santsenca amb una eina de programari lliure. La xerrada és molt interessant per les entitats que tenen servei de restauració.

La Lleialtat Santsenca ha organitzat pel dimecres 26 de juny, de les 10.00 h a la 13.00 h, una xerrada sobre com el cafè, el bar o el restaurant de la vostra entitat, pot funcionar amb una eina de programari lliure.

A la xerrada s’explicarà un cas real, en aquest cas el Cafè de la Lleialtat Santsenca, anomenat la Capirota. Aquest cafè està gestionat mitjançant l’eina Dolibarr. Aquesta eina és un planificador de recursos empresarials, conegut pel seu acrònim en anglès ERP, i un gestor de relacions amb clients, també conegut pel seu acrònim en anglès CRM.

Durant la xerrada s’explicarà com s’ha dut a terme la integració d’aquesta eina al Cafè Capirota amb l’eina Dolibarr. La xerrada està pensada per a qualsevol tipus de persones, però és molt interessant per les entitats o associacions que tenen servei de restauració. Per assistir a la xerrada només cal inscriure’s enviant un correu electrònic a info@tec.lleialtat.cat

Data: 

Dimecres 26 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Lleialtat Santsenca
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@tec.lleialtat.cat