Com intervenir amb persones refugiades?

Logotip de l'entitat que organitza la conferència. Font: DIXIT
Girona
Dimecres, 14/12/2016

La conferència es farà a Girona i comptarà amb testimonis experts en atenció social i protecció internacional.

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi Oficial del Treball Social de Catalunya (TSCAT) organitzen una xerrada sobre la intervenció social amb persones refugiades. La xerrada es farà el 14 de desembre al DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials i el 15 de desembre a Barcelona, als Serveis centrals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La mirada dels ponents servirà per oferir tant el punt de vista de l’experiència in situ de treballadors socials a camps de refugiats, com la visió d’ONGs que ofereixen atenció social a les persones que sol·liciten protecció internacional a Catalunya.

Hi participarà l’ONG Accem i les treballadores socials Eloisa Fernández, membre de la comissió de migracions i interculturalitat del TSCAT, i Clàudia Erill, representant d’ACCEM. El treballador social Joan Mas explicarà la seva vivència al camp de refugiats d’Indomeni, a Grècia.

També serà present el coordinador del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades, Àngel Miret.

Per participar-hi a la conferència de Girona cal omplir aquest formulari i per a la de Barcelona, s’ha d’omplir aquest altre.

Més informació:

Data: 14 i 15 de desembre.

Hora: 17h.

Lloc: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall (carrer Bernat Boades, 68, Girona) el dia 14, i DICIT Serveis centrals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (passeig del Taulat, 266-270, Barcelona).

Data: 

Dimecres 14 des

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
dixit.girona@campusarnau.org
Organitzador: 
DIXIT i TSCAT