Com millorar la transparència i la transmissió d’informació

Cartell de la convocatòria del curs. Font: web fomació
Barcelona
Dimecres, 22/06/2016

El Casal de Barri del Poblenou organitza el proper dimecres 22 de juny un curs en el que poder conèixer les principals obligacions de transparència que tenen les entitats.

La Llei 19/2014, del 29 de desembre, de Transparència imposa una sèrie d’obligacions a les entitats sense ànim de lucre que rebin subvencions de l’Administració Pública.

En aquest sentit, des del Casal de Barri del Poblenou i de la mà de Suport Associatiu s’ofereix el proper dimecres 22 de juny una jornada on dedicada a donar a conèixer les obligacions que imposa aquesta llei.

En aquest curs, es pretén doncs, donar resposta als dubtes relatius a quines entitats estan subjectes a aquesta llei, quines obligacions s’imposa i com donar compliment a aquestes.

El curs s’impartirà des d’una vessant teòrica com pràctica. Pel que fa la part pràctica, es realitzaran casos pràctics de les situacions més habituals en la que tota entitat es pot trobar.

Aquesta jornada va adreçada a tothom que tingui interès en la temàtica, però està especialment enfocat per a responsables i membres d’entitats.

La sessió tindrà lloc a les pròpies instal·lacions del Casal de Barri de Poblenou de 19 a 21 hores. Per assistir caldrà inscripció prèvia trucant al 93.309.19.60.

Data: 

Dimecres 22 juny

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Casal de Barri de Poblenou
Correu electrònic de l'organitzador: 
cbarripoblenou@gmail.com