Com podem millorar l’impacte social i ambiental dels projectes?

Com podem millorar l’impacte social i ambiental dels projectes?. Font: Wikipedia
Dijous, 16/07/2020
(En línia)

La sessió estarà conduïda per l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i se celebrarà el 16 de juliol via telemàtica.

Les entitats que vulguin millorar el seu impacte social i ambiental tenen una oportunitat amb una formació complementària organitzada per l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona. La sessió, dirigida sobretot a les entitats que hagin rebut una subvenció, facilitarà models senzills per concretar el pla de sostenibilitat de diferents tipus de projectes.

A més, durant la sessió es compartiran orientacions i recursos pràctics per incorporar criteris d’ambientalizació i consum responsable. També es facilitarà un servei d’atenció a consultes i referències per obtenir informació més especialitzada.

El curs online, que tindrà com a docent a Marta Cuixart, coordinadora del programa Barcelona + Sostenible, i Maria Solé, tècnica de consum responsable i polítiques alimentàries urbanes de l’Ajuntament de Barcelona, se celebrarà el pròxim 16 de juliol de 12 a 13.30h. Per a poder realitzar el curs cal confirmar inscripció prèvia abans del 9 de juliol.

Data: 

Dijous 16 jul

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
Telèfon 010
Organitzador: 
Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona