'Com pot contribuir el Pla Estratègic d'Igualtat de Gènere a les realitats del Tercer Sector'

'Com pot contribuir el Pla Estratègic d'Igualtat de Gènere a les realitats del Tercer Sector'. Foto: Metgesses.cat
barcelona
Dijous, 14/11/2019

El 7è Diàleg DDiPAS anirà acompanyat de l’Assemblea anual de membres de l’entitat en què, entre altres punts, es tractarà la renovació de la junta.

El pròxim dimecres 14 de novembre, la Dones Directives i Professionals de l’Acció Social, celebrarà el 7è Diàleg DDiPAS sota el títol 'Com pot contribuir el Pla Estratègic d'Igualtat de Gènere a les realitats del Tercer Sector'. Tindrà lloc a la Sala Teatre del Casinet d'Hostafrancs, al carrer Rector Triadó, 53 de la ciutat de Barcelona de 16.00 a 17.30 hores. L’acte comptarà amb la participació de la Sra. Núria Ramon, Directora Executiva de l’Institut Català de les Dones.

Després d’aquest acte, de 17.30 a 19.00 hores, es realitzarà l'Assemblea anual de membres de DDiPAS, en què es presentarà la Memòria 2018, els comptes i el pressupost, l’informe d'activitat 2019 i la renovació de la junta de l’entat. Per formar part tant del Diàleg com de l’Assemblea, les persones s’han d’inscriure a través del formulari en línia habilitat en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 14 nov

Hora: 

16:00

Organitzador: 
DDiPAS
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ddipas.org