Concert 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

Schola Cantorum d'Algemesí
Barcelona
Diumenge, 21/05/2017

2.500 cantaires estrenaran dues grans peces, el 21 de maig, en un gran espectacle al Palau Sant Jordi per commemorar l'efemèride.

Enguany, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) celebra el seu 50è aniversari amb un concert-espectacle de gran volada. El 21 de maig el Palau Sant Jordi, acollirà uns 2.500 cantaires d'entre 7 i 16 anys, de 110 corals infantils del país.

En aquest concert s'hi estrenaran dues obres: la suite dels èxits de diverses cantates estrenades pel SCIC composta i dirigida per Josep Vila i Casañas (es pre-estrenarà a Manresa) i una cantata sobre les peculiaritats de les corals infantils, amb música de Joan Vives i lletra de Piti Español, que serà dirigida per Josep Prats. Durant l'intermedi, Santi Serratosa conduirà una peça de percussió corporal participativa amb els cantaires i el públic.

El SCIC ha organitzat un reguitzell de cercaviles i cantates al carrer per diferents poblacions catalanes, prèvies al concert de culminació de l'efemèride.

Cercaviles commemoratives prèvies al territori:

11 de març, a Lleida

12 de març, a Valls

18 de març, a Arenys de Mar

19 de març, a Montserrat

26 de març, a València

1 d’abril, a Vic

2 d’abril, a Sant Cugat del Vallès

6 de maig, a Barcelona

El SCIC va néixer l'any 1967 per impuls de diverses corals i entitats del país que perseguien diversos objectius: difondre el repertori tradicional, formar nous directors de corals, impulsar la creació de nou repertori i coordinar les trobades de corals que se celebren cada cinc anys. Actualment existeixen unes 110 corals infantils arreu dels territoris de parla catalana, on participen al voltant de 5.000 cantaires.

Data: 

Diumenge 21 Maig

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
scic@scic.cat
Organitzador: 
Secretariat de Corals Infantils de Catalunya