Concert benèfic #ProuViolència

Concert benèfic #ProuViolència en favor de l’Associació “In Via”
Barcelona
Diumenge, 26/11/2017

Els beneficis del concert seran destinats als projectes de l’Associació “In Via” per l’erradicació de la violència en tots els seus aspectes.

L’Associació “In Via” organitza anualment un concert solidari a benefici dels seus programes d’ajut i acompanyament a diversos col·lectius, i en aquesta quarta edició han volgut posar l’accent en la tasca que fa l’entitat de manera transversal per l’erradicació de la violència. Sota el títol #ProuViolència, el concert tindrà lloc precisament en el marc de la Setmana Internacional per l’erradicació de la violència de gènere.

Els encarregats de posar la part musical a l’esdeveniment seran els barcelonins Màia, que liderats per la veu de la Marina Prades i les composicions d’en Gus Wallin, presenta el que ja és el seu tercer disc “Esclat”, marcat per un so electrònic i contundent que poc té a veure amb els seus anteriors èxits com Mai o Aftersun; The Artichokes Band, jove quintet que combina rock clàssic, jazz, blues, funky i hard rock; i The Naintis, banda barcelonina de covers dels anys 90’s. L’actor Pep Planas i la cantant Txell Negre seran els conductors de l’acte.

L’entrada costa 8 € i els beneficis del concert seran destinats als projectes de l’Associació “In Via” per l’erradicació de la violència en tots els seus aspectes. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta.

Les entrades es poden comprar el mateix dia del concert a la taquilla del Casino l’Aliança i també per Atrápalo.

Data: 

Diumenge 26 nov

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Associació “In Via”