Concert de Nadal a la UAB

Imatge del Concert de Nadal a la UAB
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Dijous, 18/12/2014

El Cor i l'Orquestra de la UAB ofereixen una actuació musical el proper 18 de desembre a les 14.00 h a la Sala de Teatre de la Universitat. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Amb el títol "Sensible e Giocoso", Cultura en Viu de la UAB organitza un concert amb el Cor i l'Orquestra de la UAB amb què conviden a gaudir de la bona música en ambient d'intimitat combinat a la vegada d'extraversió.

La Sala Teatre de la UAB rebrà la visita d'alguns clàssics de la música com Les Luthiers, Henry Purcell o Frederic Mompou, entre d'altres. Les veus del Cor i els instruments de l'Orquestra tenen una cita amb el públic, que tindrà lloc el dijous 18 de desembre a les 14.00 h a la Sala Teatre de la UAB. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom que vulgui gaudir del Concert de Nadal.

L'actuació presentarà un repertori musical que va des de la "Insalata Italiana", de Richard Gené, passant per "Palabras para Julia", de Paco Ibáñez, "Cançó i dansa n. 9 i 7", de Frederic Mompou, fins a un final conjunt entre el Cor i l'Orquestra en què es podran sentir cançons de Nadal com "El noi de la mare" o "El dimoni escuat". Un concert de Nadal, en definitiva, complet i variat.

Data: 

Dijous 18 des

Hora: 

14:00

Organitzador: 
Cultura en Viu
Correu electrònic de l'organitzador: 
cultura.enviu@uab.cat