Concert de Rock pels Xuklis

Cartell de l'esdeveniment: Font: AFANOC
Lleida
Dissabte, 27/04/2019

El festival de música, impulsat pel grup de joves d’AFANOC-Lleida, se celebrarà el 27 d’abril a la Llotja.

Koers, Pastorets Rock i Mari Popes seran alguns dels grups que faran de la Llotja de Lleida un espai solidari i musical en suport als infants amb càncer. El 27 d’abril arriba la primera edició del Rock pels Xuklis de Lleida, impulsat pel grup de joves i adolescents d’AFANOC-Lleida, amb l’objectiu de captar fons pels Xuklis.

L’espectacle, presentat per Ferran Aixalà, començarà a les 21h i, a més de les actuacions, tindrà accions de sensibilització envers la realitat del càncer en l’adolescència. També es farà un sorteig solidari amb la col·laboració d’artistes de la talla de Rosalia o Estopa, i moltes altres sorpreses.

Les entrades tindran un preu de 12 euros anticipades o de 14 euros el mateix dia del concert. Abans del concert, entre les 18 i les 20h, la plaça exterior de la Llotja s’omplirà de tallers juvenils gratuïts com un escape-room, activitats amb realitat virtual o al voltant del hip-hop i la cultura del grafiti. També hi haurà un escenari amenitzat per Postureig de Lleida amb sessions de zumba i DJ.

Data: 

Dissabte 27 abr

Hora: 

21:00

Organitzador: 
AFANOC-Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
lleida@afanoc.org