Concert del cor Gòspel Gràcia per a la Fundació Roure

El Petit Palau acull el dia 5 d’octubre un concert solidari per celebrar els trenta anys de la Fundació Roure. Font: Fundació Roure
Barcelona
Dimecres, 05/10/2022

El Petit Palau, al Palau de la Música Catalana, acull el dia 5 d’octubre un concert solidari per celebrar els trenta anys de la Fundació Roure.

La Fundació Roure és tota una institució al cor del Barri Gòtic de Barcelona en l'atenció a les persones en situació vulnerable. No massa lluny de la seva seu, al carrer Palau de la Música, 4, es farà el 5 d’octubre un concert per recollir fons per a l’entitat. El cor Gòspel Gràcia amenitzarà la vetllada solidària a l’espai del Petit Palau a les 20.30h.

“Ajudeu-nos a seguir treballant perquè famílies, persones grans i persones soles que passen per un moment de vulnerabilitat surtin endavant. Junts cobrim les necessitats del moment”, diu la crida que fa la Fundació i que resumeix els trenta anys de vida.

El cor Gòspel Gràcia va néixer la tardor del 2001 al barri de Gràcia de Barcelona. Sota l'impuls del seu primer director, Dani Alonso, un nombrós grup de cantants fascinats pel gòspel va decidir crear una formació pionera a la ciutat. L’any 2019, juntament amb Gospelians, va ser un del nou cors participants en la primera edició del concurs de TV3 ‘Oh Happy Day’, amb el nom de Gospelians&Gràcia.

Les entrades al concert solidari costen quinze euros i es poden comprar en línia. Per a més detalls, es pot enviar un correu electrònic a esdeveniments@fundacioroure.org. Tota la informació de la vetllada solidària, a l’Instagram de Fundació Roure.

Data: 

Dimecres 05 oct

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Fundació Roure
Correu electrònic de l'organitzador: 
esdeveniments@fundacioroure.org