Concert: ‘Música per Ucraïna, un any després’

Organitzat per la Creu Roja Catalunya i la Fundació Privada del Col·legi Notarial de Catalunya, el concert serà el dilluns 30 de gener al Palau de la Música. Font: Creu Roja Catalunya
Barcelona
Dilluns, 30/01/2023

El Palau de la Música, a Barcelona, acollirà el 30 de gener un concert a benefici de les persones refugiades d’Ucraïna a Catalunya.

El concert solidari de l’Orquestra Simfònica i Cor de la Filharmònica de Khàrkiv, amb la direcció de Yuriy Yanko, serà un moment especial, perquè reunificarà els membres de l’orquestra per primer cop des de l’esclat del conflicte entre Ucraïna i Rússia, fa gairebé un any. Els fons recaptats amb 'Música per Ucraïna, un any després' es destinaran a l'ajuda humanitària a favor dels projectes d'atenció de les persones refugiades i desplaçades a causa del conflicte arribades d'Ucraïna que té en marxa la Creu Roja, tant aquí a Catalunya com a la zona i voltants del conflicte.

El concert, organitzat per la Creu Roja i la Fundació Privada del Col·legi Notarial de Catalunya, serà el dilluns 30 de gener a les 20h al Palau de la Música (carrer Palau de la Música, 4-6, Barcelona). El programa consta de la ‘Simfonia núm. 9’ de Beethoven i de l’estrena d’‘Aurora Europa’, de J.M. Valls i Xufré.

Les entrades ja es poden comprar i valen entre trenta i setanta-cinc euros. A més de l’adquisició per web, es poden comprar per telèfon al 932 957 207 i a les taquilles del Palau de la Música. Per a més informació es pot escriure a taquilles@palaumusica.cat.

També s’ha obert una fila zero per a les persones que no puguin assistir al concert i vulguin fer una aportació econòmica. Per a més informació es pot consultar el web del Palau de la Música.

Data: 

Dilluns 30 gen

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Creu Roja
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@creuroja.org