Concert Solidari #70anysjunts de Sant Pere Claver

 Font:
Barcelona
Dimarts, 08/05/2018

El pròxim dimarts 8 de maig (20.30h, Sala Barts) celebren el Concert Solidari #70anysjunts per recaptar fons a favor de Consulta Jove, un servei que gestiona la Fundació Hospital Sant Pere Claver.

El concert comptarà amb la presència de tres referents del panorama musical català: la Soul Machine (grup de soul i rhythm & blues), Cesk Freixas (‘fuster’ de cançons) i Damià Olivella (cantautor de soul i blues) que reuniran el seu talent en aquest acte que commemora també el 70è aniversari de la institució.

Consulta Jove és un servei públic gratuït d’atenció immediata, oberta i espontània per a nois i noies d’entre 12 i 21 anys, les seves famílies i els professionals del seu entorn. Aquest projecte respon a la sensibilitat i el treball de molts professionals que, al tractar als adolescents, observen com aquesta etapa de la vida és plena de dificultats i, alhora, de potencialitats. El jove viu aquest moment de vulnerabilitat, d’incertesa davant del futur, sovint, molt sol/a i sense suficient recolzament. A més, quan necessiten atenció en salut mental, arriben poc i tard al sistema sanitari.

El servei neix al 2015 de la mà de tres experts en salut mental de l’Hospital de Dia per a Adolescents de la Fundació Hospital Sant Pere Claver i ja ha atès a més de 100 usuaris/es. Els fons que es recaptin aniran destinats a reforçar el servei i ampliar l’atenció a més adolescents en situació vulnerable.

Col·labora amb nosaltres i gaudeix d’un gran concert solidari!

Dia: Dimarts, 8 de maig – 20.30h
Lloc: Sala Barts (Av. Paral·lel, 62 · 08001 Barcelona)
Artistes: LA SOUL MACHINE · CESK FREIXAS · DAMIÀ OLIVELLA

Compra la teva entrada!

Data: 

Dimarts 08 Maig

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Sala Barts, Fundació Sant Pere Claver,
Correu electrònic de l'organitzador: 
socialmedia@fhspereclaver.org