Concert solidari contra el terrorisme

Marc Parrot, un dels cantants que actuarà al concert. Font: Damià Mathews
Ripoll
Dissabte, 02/09/2017

L’acte és una iniciativa de les entitats socials de Ripoll i comptarà amb actuacions d'artistes del panorama musical català.

Ripoll tindrà un concert solidari el dissabte dia 2 de setembre per protestar contra el terrorisme i defensar els valors de pau, una iniciativa llençada per diverses entitats del municipi que va veure créixer els joves radicalitzats dels atemptats de Barcelona i Cambrils. El repertori musical és divers i compta amb artistes del panorama musical en català com el grup Gossos, Marina Rossell, Marc Parrot o Feliu Ventura.

En l’organització d’aquest acte, ideat per les entitats socials, també col·labora de l’Ajuntament de Ripoll. El concert tindrà lloc a la plaça del Monestir, el mateix punt on el dissabte dia 26 es van manifestar 3.000 ciutadans i ciutadanes de Ripoll contra el terrorisme. L’hora d’inici del concert serà les 22h. Aquest concert serà presentat per Mònica Terribas.

Tot i que en principi també s’havia anunciat una actuació de Lluís Llach, el cantant va fer un tuit on ha explicat que té un altre compromís el mateix dia i malauradament no podrà assistir.

Data: 

Dissabte 02 set

Hora: 

22:00

Organitzador: 
Ajuntament de Ripoll i entitats socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
ripoll@ajripoll.cat