Barcelona acull un concert solidari del 'pianista del camp de refugiats de Yarmouk'

Aeham Ahmad
Barcelona
Divendres, 03/03/2017

Aeham Ahmad, músic sirià-palestí conegut com "el pianista del camp de refugiats de Yarmouk", oferirà un concert solidari a Barcelona per sensibilitzar la ciutadania sobre la situació de les persones que arriben a Europa a la recerca de refugi.

El proper 3 de març tindrà lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona un concert solidari d’Aeham Ahmad, músic sirià-palestí conegut com "el pianista del camp de refugiats de Yarmouk". La iniciativa té com a principal objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre la situació de les persones afectades per la guerra de Síria que arriben a Europa a la recerca de refugi.

L’activitat s’emmarca en la Campanya d’Acció Humanitària engegada des de l’ACP amb la finalitat de proporcionar ajuda humanitària urgent a les persones que arriben refugiades a Jordània i el Líban, i en la qual hi col·laboren la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO i l’Associació Catalunya-Líban, amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de diferents ajuntaments catalans.

El concert inclourà la participació especial de 'Cordes del Món', un projecte musical nascut a Catalunya que incorpora l’antropologia als seus espectacles, a través de creacions musicals de base tradicional, jazz o experimentació.

L’entrada al concert és lliure i els assistents podran aportar un donatiu voluntari. Tota la recaptació anirà destinada a incrementar el fons assignat a la campanya.

Data: 

Divendres 03 març

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau (ACPAU)
Correu electrònic de l'organitzador: 
mediterrania@acpau.org