Concert Solidari de Gòspel ‘No te olvides de Haití’

Concert Solidari de Gòspel ‘No te olvides de Haití’. Foto: Mans Unides
Barcelona
Divendres, 13/12/2019

La recaptació servirà perquè l'ONG catalana Familias Sin Fronteras por la Infancia pugui seguir realitzant projectes d’escoles de primària i secundària al país caribeny.

Torna el Concert Solidari de Gòspel ‘No te olvides de Haití’ el divendres 13 de desembre a les 20.00 hores a l'església del Pi de Barcelona. Anirà a càrrec del Cor Carlit Gospel, grup de gòspel més antic de l'Estat espanyol, amb més de 30 anys de trajectòria. La recaptació servirà perquè l'ONG catalana Familias Sin Fronteras por la Infancia pugui seguir realitzant projectes d’escoles de primària i secundària al país caribeny. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Haití està en una greu crisi des de fa anys, i amb aquest esdeveniment es vol ajuda al fet que els ciutadans del país del Carib no quedin en l'oblit. ‘No te olvides de Haití’ és el lema sorgit de les vinyetes de Forges per a conscienciar, tant des de la cultura com de la música, que petites accions com aquesta poden ser clau per al futur d'aquelles societats que ho necessiten. I més, en aquest context actual de protestes i revoltes a tot el món.

Data: 

Divendres 13 des

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Familias Sin Fronteras por la Infancia
Correu electrònic de l'organitzador: 
sinfronterasporlainfancia@gmail.com