Concert Solidari de la JONC

Concert interpretat per la JONC. Foto: Auditori de Barcelona
Barcelona
Dissabte, 26/06/2021

‘Essència’ se celebrarà el 26 de juny de 2021 a l’Auditori de Barcelona per celebrar el 25è aniversari de Projecte Home Catalunya.

Projecte Home Catalunya celebrarà el seu 25è aniversari amb un concert solidari a càrrec de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), que tindrà lloc el pròxim 26 de juny a les 20.00h a l’Auditori de Barcelona.

Essència’ és el títol d’un concert interpretat pel baríton Ferran Albrich amb la direcció de Manel Valdivieso. El repertori estarà configurat per obres com l’Obertura de Die Fledermaus (J. Strauss), The Neighbours Dance, de la 2a suite de El Sombrero de tres picos (M. De Fallta), “Oft denk ich”, 4a cançó del cicle Kindertotenlieder (G. Mahler), Aria de la 3a suite (J.S.Bach) i Suite del Somni d’una nit d’estiu (F. Mendelssohn).

El preu de les entrades serà de 10, 15 o 30€ en funció de la localitat adquirida. El concert tindrà lloc a la Sala 1 Pau Casals. També està permès fer aportacions a la Fila 0 i col·laborar amb la captació de fons del concert sense assistir-hi.

Data: 

Dissabte 26 juny

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Projecte Home Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@projectehome.org