Concert solidari de la JONC per a Projecte Home

La proposta musical 'Albada' es podrà escoltar el dissabte 22 d'abril, a l'Auditori de Barcelona, en una acció solidària amb el Projecte Home. Font: Projecte Home
Barcelona
Dissabte, 22/04/2023

El dissabte 22 d'abril es farà a l'Auditori de Barcelona la tradicional actuació de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) per recollir fons per a Projecte Home.

La setena edició del concert solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) a benefici dels serveis i activitats del Projecte Home Catalunya serà la proposta musical 'Albada' i es podrà escoltar el dissabte 22 d'abril, a les 19 h, a l'Auditori de Barcelona, al carrer de Lepant, 150.

Tota la recaptació del concert es destinarà als programes de tractament i prevenció que duu a terme Projecte Home Catalunya, que atén persones amb addiccions.

El repertori triat per aquesta ocasió inclou 'Concert per a violí', de Joan Magrané; 'Rosenkavalier', de Strauss; 'Scherzo de Lionor o La filla del marxant', de Toldrà, i 'Fanfàrria per a metalls', de Joan Guinjoan. La JONC estarà dirigida per Manel Valdivieso.

Les entrades ja es poden adquirir al web de l'Auditori a un preu entre deu i trenta-cinc euros. També hi ha una fila zero per a les persones o empreses que hi vulguin col·laborar sense assistir al concert. Per a qualsevol informació sobre l'esdeveniment solidari o bé per adquirir entrades es pot trucar al telèfon de Projecte Home 932989875 o bé escriure a comunicacio@projectehome.org. També es pot trobar al web de l'entitat tota la informació sobre la iniciativa solidària.

Data: 

Dissabte 22 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Projecte Home
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@projectehome.org