Concert solidari de rap

Cartell del concert. Font: Espai Jove La Bàscula
Barcelona
Dissabte, 01/12/2018

L’Espai Jove La Bàscula i l’Associació Punt de Referència celebren un concert de rap solidari al barri de La Marina.

L’Espai Jove La Bàscula, situat al barri de La Marina, s’omplirà de rap el dia 1 de desembre de 2018 gràcies a un concert solidari organitzat conjuntament amb l’Associació Punt de Referència. Un grup de joves del barri barceloní ha promogut aquest concert, que serà un acte de celebració i solidaritat per donar suport al jovent tutelat en situació de vulnerabilitat.

Amb els diners recaptats per la venda d’entrades es donarà suport a un col·lectiu de joves vulnerables de la mateixa edat. L’actuació musical tindrà com a caps de cartell Escandaloso Xpósito i DJ Heras. Altres artistes d’aquest gènere musical seran Adri SZ & Miki Sanchez, Erfus, Ferrer, Pokotakto o Nart One. El concert solidari, també és una oportunitat perquè artistes joves del barri puguin promocionar-se i col·laborar amb una causa social.

Les entrades tenen un preu de 2 euros i tota la recaptació anirà destinada al projecte de mentoria social GR 16-18, una iniciativa que treballa la mentoria des d’un espai de fotografia participativa amb joves tutelats amb risc d’exclusió d’entre 16 i 18 anys.

Data: 

Dissabte 01 des

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Associació Punt de Referència
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@puntdereferencia.org