Concert solidari per la 'Caravana musical per la pau'

Músics de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.
Barcelona
Diumenge, 03/02/2019

L'associació ATAP organitza un concert solidari de la mà de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona - JOSB a l'Auditori.

La música més solidària arriba a l'Auditori de Barcelona de la mà de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona - JOSB per oferir un concert amb motiu de la 'Caravana musical per la pau' el pròxim 3 de febrer.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros a les taquilles de l'auditori i en línia. També es pot col·laborar a la fila zero (IBAN ES35 2100 0134 1101 0163 1442). Aquest concert s'inclou dins dels diferents esdeveniments solidaris, tant lúdics com socials i culturals, que es porten a terme amb la finalitat d'aconseguir l'objectiu de la "Caravana Musical per la Pau": dur la música a la infància siriana refugiada als seus països veïns.

Sota l'eslògan 'Fem que la música soni més fort que les armes', la 'Caravana musical per la pau' vol trencar el cercle viciós dels refugiats i refugiades sirians abocats a fugir del seu país a causa de la guerra que estan patint. Pretén transformar el drama de la guerra en un viatge a l'esperança, on els principals viatgers siguin els somriures, els colors, els sons, la dansa, l'art, l'amor, la solidaritat i la humanitat. Ja et pots descarregar el cartell del concert.

Data: 

Diumenge 03 febr

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@atap.cat
Organitzador: 
ATAP Calders