Concert solidari per a la Fundació Prodis

El concert del 25 de setembre a les 18h i a l’Auditori Municipal de Terrassa és a benefici de la Fundació Prodis. Font: Fundació Prodis
Terrassa
Diumenge, 25/09/2022

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 toca el 25 de setembre per recollir fons per a la remodelació d’unes naus industrials on la Fundació Prodis instal·larà alguns dels seus serveis.

Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental o paràlisi cerebral. Fa dos anys va presentar el projecte de remodelació de l’antic Vapor Cortés de Ca N’Aurell, una de les poques zones industrials de Terrassa encara per remodelar. Entre altres serveis s’hi instal·larà un centre ocupacional.

Per poder fer front a la rehabilitació s’han posat en marxa diferents iniciatives de recollida de fons i ara s’hi apunta l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb el concert a favor de la campanya de Prodis amb el lema ‘Jo vull un vapor’.

El concert es farà el 25 de setembre a les 18h i a l’Auditori Municipal de Terrassa, al Passatge Ernest Lluch, 1. Les entrades ja es poden comprar i costen catorze euros.

“Creiem que la millor manera d’engegar una nova temporada musical és fer que la nostra música pugui servir per compartir-la amb les persones del públic alhora que tots plegats ens ajuntem per posar un granet de sorra a aspectes socials i persones que necessiten de la nostra solidaritat”, exposen des de l’orquestra.

Tota la informació sobre el concert solidari es pot consultar al web de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48.

Data: 

Diumenge 25 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Orquestra de Cambra Terrassa 48
Correu electrònic de l'organitzador: 
mail@terrassa48.com