Concert Solidari a Luz de Gas

 Font:
Barcelona
Dimarts, 06/06/2023

Acompanya'ns dimarts 6 de juny a la sala Luz de Gas de Barcelona. Gaudirem d'una nit plena de ritme, bona música i solidaritat.

Sonrisas de Bombay organitza un concert solidari a la sala Luz de Gas el 6 de juny a les 20:30h.

En aquesta sessió, el trio del barri de Gràcia River Omelet, ens convida a desconnectar de la realitat amb una barreja de música folk amb arrels populars irlandeses i pinzellades d'indie pop, presentant el seu primer EP.

La nostra amiga, Manuela Vellés, reconeguda per la seva carrera com a actriu, també ha volgut regalar-nos una actuació de la mà del seu nou disc Subo Bajo, on mostra la seva cara més íntima a través d'una de les seves passions, la música, que l'acompanya des de molt jove. El 2018, vam tenir la sort de poder compartir amb ella, i amb les joves de les comunitats amb què treballem a Sonrisas de Bombay, en una gran experiència musical.

Finalment, també ballarem i cantarem amb Random, amb les seves versions dels millors hits del rock, el funk i el pop dels 70's, 80's, 90's i actuals.

En resum, serà una nit plena de ritme i matisos als que posaran final l'art, la paraula i l'humor de la presentadora, cantant de cobla, actriu i activista social Brigitta Lamoure.

Pots adquirir les entrades anticipades per 15 euros, aquí. I la nit de l'espectacle a taquilla 18€.

Si no pot acompanyar-nos, pots col·laborar amb la Fila 0 del concert i fer una donació:

  • A través de Bizum Help amb el codi 02070.
  • A través de la nostra pàgina web
  • A través d'Instagram

​​T'esperem!

Data: 

Dimarts 06 juny

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Sonrisas de Bombay
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@sonrisasdebombay.org