Concert Solidari Miradas Felices

Concert Solidari Miradas Felices Fundació IMO
Barcelona
Dijous, 27/06/2019

Fundació IMO et convida al Concert Solidari Miradas Felices, on escoltaràs versions de grans clàssics del pop-rock i ajudaràs a recaptar fons per atendre les necessitats de salut ocular de 300 menors en risc d'exclusió social.

El pròxim dijous 27 de juny, Fundació IMO celebra el Concert Solidari Miradas Felices a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Amb la venda d'entrades pel concert, Fundació IMO vol donar suport al seu Programa de Salut Ocular per a la Infància Desfavorida.

Concretament, vol fer arribar aquesta iniciativa a 300 alumnes de zones vulnerables, a les quals es desplaça dues vegades a l'any per a proporcionar diagnòstic, tractament i seguiment gratuït de problemes visuals en edat escolar. D'aquesta manera aconsegueix pal·liar les dificultats de moltes famílies per tenir accés a unes ulleres, ja que la visió que no desenvolupa correctament fins als 8 anys d'edat pot perdre's de forma irreversible en l'edat adulta.

Aquest programa està en marxa des de 2013, havent visitat més de 6.000 nens i ofert més de 2.000 tractaments sense cost (incloent cirurgies). Però encara pot créixer més… i espera fer-ho de la teva mà, a ritme de cançons com Vertigo d'U2, Uptown Funk de Bruno Mars, Long Train Running de The Doobie Brothers o Shotgun de George Ezra interpretades pel grup de versions pop-rock LegEnd.

Més informació i compra d'entrades online

Si vols col·laborar com a voluntari/a durant el dia del concert, ajudant en l'organització i la logística de l'esdeveniment, no dubtis en contactar amb la Fundació IMO.

Data: 

Dijous 27 juny

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Fundació IMO
Correu electrònic de l'organitzador: 
eventos@fundacionimo.org