Concert solidari pels 20 anys de l'Associació per a Joves TEB

Cartell del concert pels 20 anys de l'Associació per a Joves TEB
Dissabte, 29/09/2012 fins Diumenge, 30/09/2012

L'Associació per a Joves TEB celebra el seu 20è aniversari amb un concert solidari, que tindrà lloc el proper 29 de setembre a l'Ateneu Popular de Nou Barris.

El TEB treballa des de fa 20 anys promovent la inserció social i laboral a través de les noves tecnologies al barri barceloní del Raval, amb l'objectiu de garantir un accés igualitari a les TIC i trencar l'escletxa digital. Alguns dels seus projectes són: ràdio i vídeo comunitaris, enregistrament de maquetes musicals, suport tècnic per a entitats socials, cursos d'alfabetització digital, etc.

El concert del 29 de setembre comptarà amb les actuacions de reconeguts artistes de l'escena urbana com La Kinky Dub Machine, Eddine Saïd, Dlux, Mr. Sutra, Demo & DjSwet, De Kalle, Drako & Evy, Efrén y Suko con Dj Switch i Mateolika. També es sumen al cartell els joves vinculats a l'entitat a través del "Projecte de Break i Maquetes Hip Hop". Tots els artistes que participen al concert ho faran de manera desinteressada.

Les entrades es poden aconseguir fent una aportació solidària mínima de 6 euros a l'Associació per a Joves TEB i la Fundació TEB – Treball Social amb les TIC. Les donacions encara estan obertes i es poden fer per Internet al lloc web de l'entitat, amb un ingrés al número de compte 2100 3286 48 2200126088 o físicament al local de l'associació (C/ dels Salvador, 6 baixos). També es podran fer el mateix dia del concert a l'Ateneu Popular 9Barris. L'aforament està limitat a 600 persones.

A més, s'obrirà una "fila zero" per aquells que vulguin fer un donatiu i no ens puguin acompanyar el dia del concert.

La recaptació de l'esdeveniment es destinarà de forma íntegra al "Projecte de Break i Maquetes Hip Hop" basat en la creació de produccions musicals dels joves de l'entitat. L'Associació per a Joves TEB treballa des del seu origen per la inserció social i laboral a través de les noves tecnologies al barri del Raval.

Per seguir amb la celebració, el 27 d'octubre el TEB organitzarà unes jornades al Casal de Barri Folch i Torres, amb xerrades, tallers, exposicions de fotografia i audiovisuals, entre altres.

Data: 

Dissabte 29 set

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Associació per a Joves TEB
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@ravalnet.org