Concert “Veus per la igualtat d’oportunitat dels joves” a favor del Casal dels Infants

Concert “Veus per la igualtat d’oportunitat dels joves”
Barcelona
Dilluns, 27/11/2017

Estopa, Els Amics de les Arts, Blaumut, Judit Neddermann i Ramon Mirabet han decidit col·laborar solidàriament amb el concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” per recaptar fons per l’entitat.

Cinc referents del panorama musical català han decidit col·laborar solidàriament amb el concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” a favor del Casal dels Infants. Estopa, Els Amics de les Arts, Blaumut, Judit Neddermann i Ramon Mirabet seran els encarregats d’amenitzar una nit especial on els joves del Casal dels Infants tindran un paper protagonista.

L’acte és una oportunitat única per reivindicar l'acompanyament a joves en situació vulnerable, per compartir qui són aquests nois i noies, com participen en el Casal dels Infants i on volen arribar per tirar endavant.

La iniciativa sorgeix amb un objectiu de prendre partit perquè qualsevol jove de la nostra societat, sigui quin sigui el seu context, pugui accedir a oportunitats per construir la seva vida. Per aconseguir aquest impacte, la recaptació de la venda de les entrades es donarà al Casal dels Infants, que des del 1983 treballa contra l’exclusió social d’infants, joves i famílies a barris en situació vulnerable.

Concretament, els diners de les entrades es destinaran a projectes que acompanyen més de 1.700 joves d’entre 16 i 23 anys a barris de Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i el municipi de Salt.

Ja pots comprar la teva entrada en el següent enllaç.

Data: 

Dilluns 27 nov

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Casal dels Infants