Concurs de fotografia de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample

 Font:
Divendres, 30/09/2022 fins Diumenge, 09/10/2022

Concurs de fotografia de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample.

L’objecte del concurs és animar la participació de la ciutadania a la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample i promocionar la Festa Major per mitjà de la participació en un concurs de fotografia sobre les activitats que configuren el programa de les festes, utilitzant les xarxes socials Instagram i Twitter i fent servir l’etiqueta #FMEsqEixample. Un jurat en triarà la que consideri millor.

Per a participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram o a twitter. Els participants hauran de realitzar una o més fotografies de l’activitat i celebració de la Festa Major 2022. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Festa Major, les seves activitats i la participació ciutadana. Posar un títol a la fotografia, preferiblement identificatiu del lloc o l’acció fotografiats. Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta o hashtag #FMEsqEixample, sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure. Publicar la foto a la xarxa Instagram o Twitter, mitjançant el seu usuari.

No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.

Data: 

Divendres 30 set

Hora: 

01:00

Organitzador: 
Associació Encara
Correu electrònic de l'organitzador: 
encaraenaccio@gmail.com