Concurs de grups de percussió 'AS de rePIQUES'

Edició de 2016
Vilassar de Mar
Dissabte, 05/05/2018

Es donaran cita a Vilassar de Mar una trentena de grups de música percutiva de carrer d'arreu de Catalunya, en un certamen biennal que ja va per la cinquena edició.

El concurs 'AS de rePIQUES Solidari', organitzat per Ssstrèpits de Vilassar de Mar, pretén ser una jornada festiva dirigida a grups amateurs de percussió, com són els de batucada o els de tabalers i tabaleres.

La vocació d'aquest certamen, molt lluny de voler promoure la competitivitat, és la de ser un espai de trobada que ajudi a compartir coneixements i experiències entre els grups de percussió i les persones que hi participen.

L''AS de rePIQUES Solidari' és també un important incentiu que anima els grups a continuar treballant i avançar en els seus repertoris, a més de les possibilitats de promoció que ofereix.

El concurs consta de tres fases. La primera és una eliminatòria que inclou una cercavila i una actuació en estàtic de tots els grups participants. En una segona, el jurat anunciarà els que passaran a la fase final, a la fase d'Energia per haver aconseguit animar més el públic, i a la Jam PIQUES Session, una improvisació que faran dos equips formats per dos grups cadascun.

Data: 

Dissabte 05 Maig

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Ssstrepits de Vilassar de Mar