Conferència “Com intervenir amb persones refugiades aquí i allà”

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Barcelona
Dijous, 15/12/2016

DIXIT i TSCAT organitzen la conferència “Com intervenir amb persones refugiades aquí i allà”.

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) organitzen una xerrada sobre la intervenció social amb persones refugiades des de dos punts de vista: l’experiència "in situ" a un camp de refugiats i l’atenció social que s'ofereix a persones sol·licitants de protecció internacional des del nostre país.

A la conferència “Com intervenir amb persones refugiades aquí i allà” s’hi explicarà com es pot ajudar el col·lectiu de persones refugiades des de l’àmbit del treball social. L’acte tindrà lloc el 14 de desembre a DIXIT Girona i el 15 de desembre a DIXIT amb seu al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Eloisa Fernández, treballadora social i membre de la comissió de migracions i interculturalitat del TSCAT. A continuació, el coordinador del Comitè per a l'Acollida de les Persones Refugiades, Àngel Miret, oferirà la xerrada "L'acollida de les persones refugiades a Catalunya, un repte del Govern, de les institucions públiques i de la societat civil".

La treballadora social Claudia Erill parlarà sobre l’atenció social de persones sol·licitants de protecció internacional des de l’experiència d’Accem Barcelona, una ONG dedicada a millorar les condicions de vida de les persones refugiades, migrants i en situació o risc d'exclusió social. Finalment, el treballador social Joan Mas, explicarà la seva experiència personal al camp de refugiats d'Idomeni a Grècia.

Data: 

Dijous 15 des

Hora: 

17:00

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT)
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat