Conferència: ‘De la incapacitació als suports per al dret a l’exercici de la capacitat jurídica’

Aquesta és la sessió final del cicle ‘El dret a la capacitat jurídica en salut mental: suports i acompanyament en salut mental’. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 18/01/2019

El 18 de gener, la Federació Salut Mental Catalunya organitza aquesta sessió al Palau Macaya.

El proper divendres 18 de gener a les 10.00 h, la Federació Salut Mental organitza la conferència: ‘De la incapacitació als suports per al dret a l’exercici de la capacitat jurídica

L’objectiu de l’acte és que la societat entengui quins canvis cal fer per l’aplicació de l’article 12 de la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat sobre el dret a la capacitat jurídica.

Aquesta és la sessió final del cicle ‘El dret a la capacitat jurídica en salut mental: suports i acompanyament en salut mental’ i està oberta al públic en general.

La conferència anirà a càrrec de ponents internacionals de diferents àmbits de la salut mental implicats en la consecució dels drets de les persones amb problemes de salut mental.

Alguns d’ells són Tina Minkowitz, col·laboradora en la redacció de la Convenció de Nova York, Josep Maria Solé, director de Suport Fundació Tutelar Girona o Israel Molinero, president de la Federació Salut Mental Catalunya.

La traducció de l’acte serà simultània de l’anglès al català i per reservar una entrada, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 18 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Salut Mental
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@salutmental.org