Conferència "El deute: senyor de les nostres vides"

Logotip del Cicle Dilluns dels Drets Humans. Font: Cristianisme i Justícia
Barcelona
Dilluns, 09/01/2017

L’acte, centrat a debatre com afecta el deute a les economies dels països, forma part del Cicle Dilluns dels Drets Humans organitzat per Cristianisme i Justícia.

El Cicle Dilluns dels Drets Humans torna el 2017 amb un primer acte anomenat "El deute: senyor de les nostres vides" on es debatrà com el deute marca les polítiques públiques d'avui dia i també les futures dels diferents països del món. Organitzat per l’entitat Cristianisme i Justícia, l’acte serà un debat econòmic per analitzar com el deute afecta la democràcia i a la capacitat de maniobra de les institucions. Tot això, davant d’una situació on aparentment no hi ha cap alternativa a la reducció del dèficit i el pagament dels interessos del deute.

Aquest sistema, anomenat per l’organització com a "deutecràcia", serà debatut i també es proposaran alternatives reals. Els ponents de l’acte seran Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute i Guillem López-Casasnovas, catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

El moderador de l’acte serà Pep Cabayol, president de Solidaritat i Comunicació (SICOM). L’acte tindrà lloc el dia 9 de gener de 2017 a les 19h a la seu de Cristianisme i Justícia. L’accés és lliure i gratuït.

Data: 

Dilluns 09 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Cristianisme i Justícia
Correu electrònic de l'organitzador: 
cursos@fespinal.com