Conferència: 'El disseny conscient de la pròpia vida: eines imprescindibles per l’educació del segle XXI'

Com transformar experiències doloroses en oportunitats de creixement? Font: Pixabay
Barcelona
Dimecres, 17/01/2018

El professor italià Daniel Lumera, amb experiència en la UNESCO, impartirà una xerrada a Lleida a la Sala d’Actes de la Diputació.

El professor italià Daniel Lumera, especialitzat en sociologia de la comunicació i dels processos culturals per la Universitat de Siena, impartirà una conferència amb el títol “El disseny conscient de la pròpia vida: eines imprescindibles per l’educació del segle XXI” que tindrà lloc el dimecres 17 de gener de 2018 a les 19:30h la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

L’acte se centrarà en com l’habilitat de dissenyar una vida plena i satisfactòria recau en la capacitat de desenvolupar una actitud conscient davant les experiències que vivim. Lumera va ser l’únic investigador italià el 2013 seleccionat per a publicat l’Informe Mundial sobre l’Educació Superior de la Global University Network for Innovation per la UNESCO.

A més, té experiència dilatada com a ponent i la seva metodologia consisteix a integrar i alliberar-se de qualsevol experiència dolorosa convertint-la en una oportunitat de creixement i realització.

Data: 

Dimecres 17 gen

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Diputació de Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
973 24 92 00