Conferència sobre els Cultius Transgènics de Soja

Cartell de la Conferència
Dimarts, 18/09/2012

Ecologistes en Acció i Good Food March 2012 organitzen una conferència sobre cultius transgènics de Soja amb Sofía Gatica, Premi Goldman per l’Amèrica del Sud i el Carib 2012.

Sofia Gatica pertany a la “Good Food March” (Marxa internacional per una Bona Alimentació) que arribarà el 19 de setembre a Bruselas amb l'objectiu d'exigir un canvi radical en la Política Agrícola Comunitària (PAC). Ha estat reconeguda amb el Premi Goldman per l’Amèrica del Sud i el Carib 2012.

La Conferència compta també amb la col·laboració de les entitats: Som Lo Que Sembrem i Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya (ASAC).

Biografia de la conferenciant:

Fa 13 anys, Sofía Gatica va donar a llum una nena. Tres dies després, els ronyons de la nena no van aguantar i Sofía resolgué esbrinar què va matar la seva filla. Començà a parlar amb veïns i veïnes d’Ituzaingó Anexo, barri de sis mil persones rodejat de camps de soja i es va alarmar per la quantitat de problemes de salut sense causa aparent que patia la comunitat. Més informació: al següent enllaç.

Informació sobre la conferència:

  • Dia: 18 de setembre de 2012.
  • Hora: 19:00h
  • Lloc: Casal de Barri Pou de la Figuera (c/ Sant Pere Més Baix 70). Metro: L1- Arc de Triomf o L1/L4- Urquinaona
  • Informació i inscripcions: coordinacio@ecologistesenaccio.cat
Data: 

Dimarts 18 set

Hora: 

19:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@ecologistesenaccio.cat