Conferència 'Els nous models d’atenció a persones en situació de sense llar: l’experiència de Housing First'

 Font:
Barcelona
Dijous, 07/03/2019

DIXIT organitza dues edicions de la conferència 'Els nous models d’atenció a persones en situació de sense llar: l’experiència de Housing First'.

“Primer la Llar” (o ‘Housing First’ en anglès) és un model d’intervenció per a persones que viuen al carrer que prioritza l’accés a un habitatge assequible i permanent, alhora que ofereix suport psicosocial, sanitari, etc., com a primer pas d’un procés de reinserció social.

Els dies 15 de febrer i 7 de març, DIXIT Lleida i DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials organitzaran, respectivament, dues edicions de la conferència 'Els nous models d’atenció a persones en situació de sense llar: l’experiència de Housing First', en les quals es donarà a conèixer aquest projecte d’atenció a les persones que viuen al carrer.

Durant la xerrada es descriuran l’origen del projecte, els objectius i principis del model, el perfil del participant, l’equip humà, el tipus d’intervenció social i acompanyament, i les principals àrees de treball de millora de la persona atesa.

Data: 

Dijous 07 març

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials