Conferència final del projecte ScienceLit

Logo del projecte europeu ScienceLit
Barcelona
Dimecres, 20/06/2018

L'acte es fa a la recta final d'aquesta iniciativa europea amb l'objectiu de donar a conèixer l'impacte de les 'Tertúlies científiques dialògiques' per apropar la ciència a persones adultes.

ScienceLit és un projecte europeu que pretén donar accés a les ciències naturals a aquelles persones que tradicionalment queden excloses del coneixement acadèmic, i ho fa a partir d'un d'aprenentatge d'alta qualitat.

La iniciativa està desenvolupada per cinc organitzacions de diversos països europeus que treballen en xarxa en l'àmbit de l'educació d'adults en el marc del programa Erasmus+: l'Associació Àgora (que gestiona l'Escola d'Adults de La Verneda- Sant Martí), la Federació d'Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes (FACEPA) i tres entitats més de Grècia, Alemanya i Eslovènia.

Es tracta d'un projecte pioner que intenta incidir sobretot en persones que es troben en situació de risc d'exclusió social i que està tenint un impacte molt important, donat que permet a persones sense estudis acadèmics compartir i adquirir coneixements científics d'alt nivell a través del diàleg igualitari i la solidaritat.

El programa que es seguirà en l'acte és el següent:

  • 16.30 hores: Acreditacions.
  • 17.00 hores: Benvinguda inaugural.
  • 17.15 hores: Ponència de Ramón Flecha, catedràtic de sociologia de la Universitat de Barcelona (UB).
  • 18.15 hores: Pausa-cafè.
  • 18.35 hores: Taula rodona: 'Com funcionen les tertúlies científiques dialògiques?'
  • 19.15 hores: Resultats del projecte ScienceLit i següents passos.

També es presentarà la guia interactiva del projecte 'Scientific literacy for all! i una hora abans de l'acte es farà una visita guiada pel Parc de Recerca Biomèdica per a tothom qui ho vulgui.

Si vols assistir-hi, pots fer la teva inscripció online.

Data: 

Dimecres 20 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Associació Àgora