Conferència: ‘L’ecosistema emprenedor per a l’impuls de l’economia circular’

La jornada s’emmarca en el cicle ‘Diàlegs i sinergies per a la transició circular en l’horitzó 2030’. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 23/01/2020

El 23 de gener, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona organitza l’acte al Palau Macaya, Barcelona.

El proper dijous 23 de gener a les 9.30 h, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona organitza la conferència ‘L’ecosistema emprenedor per a l’impuls de l’economia circular’.

La jornada s’emmarca en el cicle ‘Diàlegs i sinergies per a la transició circular en l’horitzó 2030’ que pretén millorar el coneixement de la realitat dels diferents agents i fomentar la col·laboració i la generació d’aliances entre l’administració pública, la indústria, persones emprenedores, el tercer sector i el món acadèmic i de la recerca.

L’objectiu de la sessió és analitzar el paper de l’ecosistema emprenedor i l’emprenedoria verda en l’impuls d’una economia circular i com a vector de desenvolupament econòmic local.

Per aquest motiu s’abordaran qüestions com ‘Quina contribució poden fer les start-ups per impulsar l'economia circular?’, ‘Quin és el paper dels ens locals en l’impuls de l’emprenedoria verda?’ o ‘Quins reptes sorgeixen des d'un punt de vista fiscal, tecnològic, regulador o ambiental?’.

La jornada anirà a càrrec de Josep Miquel Torregrosa, director de creació d'empreses a Innoenergy, Oriol Sans, director de la unitat de finançament d'ACCIÓ, Sandra González, directora de banca responsable a CaixaBank i Ricard Jornet, fundador de Som Mobilitat.

També participarà Jordi Oliver, director executiu d’Inèdit, Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i Dror Etzion, director del ‘Centre for Strategy Studies in Organizations’ a la McGill University, Canadà.

La inscripció és gratuïta i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 23 gen

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
pacte@pacteindustrial.org