Conferència ‘Qualitat de vida, qualitat de relacions, qualitat emocional’

Tres emojis, tres emocions. Font: MaxPixel
Barcelona
Divendres, 27/09/2019

La Fundació Ecologia Emocional organitza l’acte de presentació del curs 2019-2020 a càrrec de la seva presidenta, Mercè Conangla.

La Fundació Ecologia Emocional dona el tret de sortida al nou curs 2019-2020 amb la conferència inaugural ‘Qualitat de vida, qualitat de relacions, qualitat emocional’, a càrrec de la seva presidenta, Mercè Conangla. L’entitat, referent a Catalunya en el camp del creixement personal i la gestió emocional, ha organitzat un acte de presentació de la nova programació que tindrà lloc el 27 de setembre.

Durant l’acte, a més de la presentació de les activitats de l’any, Conangla explicarà la importància de la gestió de les emocions per assolir el benestar i salut personal. A més, es posarà èmfasi en les relacions que ajuden a créixer com a éssers humans i, per tant, aconseguir una vida millor.

La Sala Ciemen acollirà la conferència amb horari de 18 a 20h. L’entrada a l’acte és lliure i poder assistir cal fer inscripció prèvia. Per més informació sobre el programa o altres dubtes es pot contactar directament amb l’entitat a l’adreça de correu secretaria@ecologiaemocional.org.

Data: 

Divendres 27 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Ecologia Emocional
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@ecologiaemocional.org