Conferència ‘Refugiats: estem a l'alçada?’

L’objectiu és conscienciar sobre la situació de les milers de persones que intenten creuar en les pitjors condicions les fronteres del món. Font: Unsplash.
L'Hospitalet de Llobregat
Dimecres, 29/01/2020

El 29 de gener, LH Espai de Debat organitza l’acte al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, L’Hospitalet de Llobregat.

El proper dimecres 29 de gener a les 19.00 h, LH Espai de Debat organitza la conferència ‘Refugiats: estem a l'alçada?’.

L’objectiu de la sessió és conscienciar sobre la situació de les milers de persones que intenten creuar en les pitjors condicions possibles les fronteres del món per intentar arribar a un lloc segur.

A dia d’avui, més de 70 milions de persones s’han vist obligades a deixar les seves llars en la recerca de seguretat i protecció amb unes rutes migratòries molt definides, entre les quals es troba la mar Mediterrània.

La jornada reflexionarà sobre el que està passant, el que s’està fent i el que s’hauria de fer per posar-hi solució i comptarà amb la participació del president de Metges Sense Fronteres d'Espanya, David Noguera. L’entrada a l’acte és gratuït.

Data: 

Dimecres 29 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
LH Espai de Debat
Correu electrònic de l'organitzador: 
espaidebat@gmail.com