Conferència "Refugiats i immigrants d'arreu cap a Europa: Impactes Econòmics i Socials", a càrrec d'Arcadi Oliveres

 Font:
Sabadell
Divendres, 09/10/2015

Arcadi Oliveres oferirà una conferència per reflexionar sobre els tòpics que giren al voltant de l'arribada de persones refugiades. Serà el 9 d'octubre a les 12.15 a la Facultat d'Economia i Empresa al campus Sabadell.

Milers de refugiats sirians travessen Europa fugint de la seva terra, camí d'Alemanya i altres països. La guerra els ha portat a deixar-ho tot i anar a buscar feina "nord enllà" cap als rics països del nord. Alguns poden pensar que la seva arribada pot generar friccions laborals o culturals i que resulta millor tancar fronteres. Però és així realment?

El professor Arcadi Oliveres, membre del departament d'economia aplicada de la UAB i activista per la justícia social i la pau, oferirà la conferència "Refugiats i immigrants d'arreu cap a Europa: Impactes econòmics i socials", que vol aportar informació per tal que les opinions siguin el més fonamentades possible i se celebrarà el pròxim divendres 9 d'octubre a les 12.15 h a l'aula 24 de la seu de la Facultat d'Economia i Empresa al campus Sabadell.

L'acte està organitzat pel grup sobre Economia Social i Solidària, GEDEF, constituït a la Facultat d'Economia sota l'impuls de la Fundació Autònoma Solidària.

Data: 

Divendres 09 oct

Hora: 

12:15

Correu electrònic Organitzador: 
fas@uab.cat
Organitzador: 
Grup sobre Economia Social i Solidària, GEDEF.