Conferència ‘Tecnologia amb propòsit: l'impacte social de l'empresa en l'era digital’

L’objectiu és respondre preguntes com ‘com promoure un canvi tecnològic que doni resposta als reptes socials que plantegen els ODS’. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 10/10/2019

El 10 d’octubre, Fundació CODESPA organitza l’acte a IESE, Barcelona.

El proper dijous 10 d’octubre a les 9.00 h, Fundació CODESPA Catalunya i IESE organitzen la conferència Tecnologia amb propòsit: l'impacte social de l'empresa en l'era digital.

L’objectiu de la sessió és respondre preguntes com ‘Com promoure un canvi tecnològic que doni resposta als reptes socials que plantegen els ODS?’, ‘Com vincular el desenvolupament tecnològic del negoci amb l’impacte social?’ o ‘Com millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la tecnologia?’.

La conferència està adreçada a grans, mitjanes i petites empreses, emprenedors socials, entitats del tercer sector i l’administració pública.

Durant la sessió s’exposarà com el desenvolupament tecnològic està redefinint l’ocupació, els models de negoci i la forma en què ens relacionem.

L’acte també exposarà el paper i potencial que les empreses espanyoles tenen per contribuir a un creixement inclusiu a través de l’ús de la tecnologia.

Per assistir, cal enviar un correu a tcarbo@fundaciocodespa.org o bé trucar al 932 000 400.

Data: 

Dijous 10 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació COSDESPA Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@fundaciocodespa.org