Conferència «Tecnologies creatives i el moviment 'maker' a Catalunya»

David Cuartielles és un dels cofundadors d'Arduino. Imatge de Luis Villa del Campo (Llicència d'ús CC BY 2.0)
Barcelona
Divendres, 17/02/2017

David Cuartielles és enginyer , confundador d'Arduino i professor de la Universitat de Malmö. Aquesta conferència està programada com a tancament de la «Setmana de la Robòtica».

Aquest divendres 17 de febrer, a les 18.00h, a l'aula màster del Camps Nord de la UPC, la Societat Catalana de Tecnologia ha organitzat una conferència que tractarà sobre tot el moviment «maker». Per a parlar sobre aquest moviment, han convidat a David Cuartielles. Cuartielles, és enginyer en Telecomunicacions, cofundador d'Arduino i professor de la Universitat de Malmö (Suècia).

La conferència tractarà sobre la revolució «maker», una revolució que està obrint noves oportunitats a la societat d'una forma molt transversal. Mitjançant el disseny de prototips electrònics o d'objectes basats en la filosofia del programari lliure, moltes persones poden aprendre a arreglar-se o construir els seus propis invents.

Bona part de culpa d'aquesta revolució la té Arduino, una placa electrònica que serveix per construir prototips electrònics. David Cuartielles, és una de les persones que va fundar Arduino. A part d'Arduino, darrera la filosofia «Maker» hi ha tot un ventall d'opcions com: impressió 3D, robòtica, talladora làser i programació.

Per assistir a la conferència cal omplir el següent formulari. És important inscriure's prèviament ja que l'aforament és limitat.

Data: 

Divendres 17 febr

Hora: 

18:08

Organitzador: 
Societat Catalana de Tecnologia
Correu electrònic de l'organitzador: 
sct@iec.cat