Conferència 'Tinc un conflicte, què puc fer?' | Sessió informativa del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG

 Font:
Girona
Dimecres, 18/09/2019

Conferència 'Tinc un conflicte, què puc fer?' en el marc de la sessió informativa de la 15 edició del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació Udg).

El proper 18 de setembre a les 18 hores es durà a terme la conferència 'Tinc un conflicte, què puc fer?' en el marc de la sessió informativa de la 15 edició del Postgrau semipresencial de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona (Fundació Udg).

Es prega confirmació d'assistència al telèfon 972 21 02 99 o al correu electrònic info.fundacioif@udg.edu.

La conferència anirà a càrrec de l'Oscar Negredo, mediador i coordinador del Servei de Mediació Comunitària de L'Hospitalet del Llobergat i exalumne del postgrau.

La presentació del postgrau anirà a càrrec de Xavier Pastor, el director, i de l'Eduard Carrera, el coordinador.

L'acte es durà a terme a la seu de la Fundació UdG, carrer Pic de Peguera, 11 de Girona.

Sinopsi Conferència

Totes les persones tenim conflictes. I aquests conflictes requereixn una solució tard o d'hora. Saber-los gestionar i solucionar satisfactòriament depén de la nostra capacitats i habilitats. Calen eines. Des de l'actitud que prenem d'entrada fins a la força per tornar-nos a relacionar de forma positiva amb la persona que fins aquell moment hem convertit en el nostre adversari o enemic. En aquesta conferència es parlarà de quines són aquestes eines i habilitats per sortir-se'n amb èxit dels conflictes i convertir-los en un motor per esdevenir millor persones. La conferència s'enmmarca en la presentació del postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la UdG que s'organitza des de fa 15 anys initerrompudament.

Data: 

Dimecres 18 set

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació UdG
Correu electrònic de l'organitzador: 
infofundacioudg@udg.edu