Mentoria amb joves en risc d’exclusió

El logotip de l'entitat que organitza l'acte. Font: DIXIT Vic
Vic
Dimecres, 25/01/2017

DIXIT Vic organitza una conferència per analitzar projectes que creen un vincle entre el jovent extutelat i una persona voluntària.

La conferènciaTransició de la minoria a la majoria d’edat: projectes de mentoria per a joves extutelats i en risc d’exclusió” tindrà lloc el 25 de gener a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic.

Durant l’acte es presentarà l’experiència de l’Associació Punt de Referència, una entitat dedicada a l’acompanyament i suport al col·lectiu de joves extutelats que han d’emprendre la seva vida adulta un cop han sortit dels centres de protecció de la Generalitat.

L’acte el presentarà Mercè Garet, psicòloga social, membre de l’entitat Punt de Referència i coordinadora del guiatge de voluntariat de Projecte Referents, una de les iniciatives de l’associació.

DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials organitza la conferència, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament emplenant aquest formulari.

Més informació:

  • Data: 25 de gener.
  • Hora: De 18.30h a 20.30h.
  • Lloc: Sala Segimón Serrallonga de la Universitat de Vic (carrer Perot Rocaguinarda, 17, Vic).
  • Preu: Accés lliure.
Data: 

Dimecres 25 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.vic@uvic.cat