Congrés de Conservació de la Natura

El Congrés de Conservació de la Natura està organitzat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN). Font: XCN
Guardiola de Berguedà
Dilluns, 02/10/2023 fins Dimecres, 04/10/2023

La Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) impulsa unes jornades inspiradores enfocades en la natura i la seva preservació en el marc del 20è aniversari de l'associació.

El Congrés de Conservació de la Natura, organitzat per l'XCN, tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 d'octubre a Guardiola de Berguedà. En aquesta ocasió, serà l'Hotel El Jou Nature l'espai que acollirà les trobades, enfocades especialment a les persones tècniques o interessades en la conservació de la natura, a escala laboral o per interès personal, amb la idea de promoure l'intercanvi d'informació i experiències.

Els dos primers dies comptaran amb diverses sessions teòriques sobre el medi marí, la gestió i restauració fluvial o la pèrdua de biodiversitat, entre altres. Al tercer dia, hi ha prevista una visita al Refugi Camadoca, el centre de conservació de fauna salvatge gestionat per l'Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona (ADEFFA), ubicat a Santa Maria de Merlès.

Amb les activitats, es vol donar a conèixer els projectes de les participants i fomentar la interacció entre entitats, a més de proposar espais de debats i oci. Les persones i associacions interessades poden omplir el formulari d'inscripció a través de la web de l'associació.

Data: 

Dilluns 02 oct

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xcn.cat