Congrés Esport Local

El Congrés Esport Local se celebrarà els dies 26 i 27 d'octubre a Barcelona. Font: Diputació de Barcelona
Barcelona
Dijous, 26/10/2017 fins Divendres, 27/10/2017

Debatre sobre el present i els reptes de futur de les entitats esportives és un dels objectius d’aquest esdeveniment que se celebra a Barcelona.

El Congrés Esport Local, organitzat per la Diputació de Barcelona, tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona els dies 26 i 27 d’octubre.

El programa consta de tres eixos temàtics: el dijous al matí es tractarà sobre les persones, les motivacions per ser actives i les oportunitats que obre l’esport per a la gent gran. El dijous a la tarda, el congrés se centrarà en les organitzacions esportives, en com fer-les créixer i cap a on va el seu futur. Finalment, el divendres al matí, es parlarà sobre com els canvis en la societat afecten les entitats esportives i sobre com promoure l’economia local mitjançant l’esport.

Cadascun d’aquests blocs comptarà amb conferències, tallers i taules rodones, en les quals hi participaran representants de diverses organitzacions, empreses i administracions públiques.

La inscripció és oberta a totes les organitzacions i persones interessades i costa 50 euros. Estudiants i persones en situació d'atur poden optar a una entrada bonificada de 25 euros. Per a més informació, es pot escriure al correu electrònic esportlocal@diba.cat.

Data: 

Dijous 26 oct

Hora: 

08:30

Correu electrònic Organitzador: 
esportlocal@diba.cat
Organitzador: 
Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Esports.