“Consolidem-nos”: sessió formativa de CoopCamp

Cartell de l'esdeveniment. Font: CoopCamp
Reus
Divendres, 13/04/2018 fins Dissabte, 14/04/2018

L’Ateneu Cooperatiu del Camp ofereix sessions col·lectives el 13 i 14 d’abril per explicar com consolidar projectes cooperatius.

L’Ateneu Cooperatiu del Camp (CoopCamp) ha incorporat els itineraris formatius als serveis d’assessorament que ofereix actualment. Un dels objectius del projecte és acompanyar a persones o entitats que desitgin constituir-se en cooperativa. Per aquest motiu, l’Ateneu ha decidit implementar els itineraris de formació, que permeten fer un seguiment més continuat dels casos atesos, així com donar a conèixer les bases de l’economia social i del cooperativisme.

El segon itinerari d’aquest any, amb el nom “Consolidem-nos!”, està pensat per treballar la consolidació dels projectes iniciats. El curs intentarà donar les eines per construir un pla estratègic, facilitar noves eines i enfortir l’entitat per a la gestió dels projectes. Les sessions col·lectives se celebraran el divendres 13 d’abril (16-20.30h) i el dissabte 14 d’abril (9-13:30h i de 15.00 a 19.00h). La seu on se celebrarà les formacions és Redessa Reus. De caràcter gratuït, cal fer inscripció prèvia.

Data: 

Divendres 13 abr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@coopcamp.cat
Organitzador: 
CoopCamp